Početna Opšte Delatnost Reference Galerija Kontakt MONTERION

Preduzeće MONTER EMIT d.o.o. Beograd osnovano je 28.10.1992. godine, kao preduzeće u privatnoj svojini. Od osnivanja do danas uspešno poslujemo i kontinuirano unapređujemo sopstvene performanse. Osnovni moto u poslu nam je: znati kako treba, preduzeti sve mere da se uradi baš tako kako treba i činiti to sa posvećenošću.

Bavimo se pružanjem usluga inženjeringa, projektovanja i izvođenja radova, uglavnom u oblasti termotehnike, termoenergetike, hidrotehnike i građevinarstva. Uspešno poslujemo dve decenije. Završili smo veliki broj poslova na značajnim objektima i tako postali respektabilno preduzeće na tržištu u svojoj oblasti delovanja.

MONTER EMIT d.o.o. Beograd svoje uspešno poslovanje zasniva na ispunjenju visokog nivoa kvaliteta u poslu, ispunjenju zahteva referentnih standarda i propisa, stručnim i kompetentnim kadrovima, ispunjenju zahteva naručilaca i ostalih poslovnih partnera i saradnika.

Uspešno završeni poslovi, zadovoljni naručioci i svi korisnici naših usluga daju najbolje preporuke za nastavak poslovne saradnje i za dobijanje novih poslova. Prepoznatljiv na tržištu kao siguran i pouzdan partner, MONTER EMIT d.o.o. Beograd uspešno sarađuje sa domaćim i stranim partnerima na realizaciji značajnih projekata.

Strateško opredeljenje kompanije je povećanje vrste i obima usluga na tržištu odnosno stalni rast i razvoj.

MISIJA

MONTER EMIT d.o.o. Beograd svoje postojanje zasniva na pružanju kvalitetnih usluga inženjeringa, projektovanja i izvođenja radova u oblasti termotehnike, termoenergetike, hidrotehnike, procesne tehnike i građevinarstva tako da korisnici uvek mogu računati na nas kao sigurnog i pouzdanog partnera.

Svoj rad zasnivamo na poštovanju zakonskih propisa Republike Srbije i primeni važećih nacionalnih i međunarodnih standarda i pravila struke, uz nastojanje da kroz dobru organizovanost ostvarimo i dobre poslovne rezultate.

Da bi ostvarili planirane rezultate nastojimo da obezbedimo uslove za potpunu uključenost i posvećenost svih naših zaposlenih.

Sa kooperantima i isporučiocima gradimo partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo.

VIZIJA© 2018 • MONTER EMIT d.o.o. Beograd • Sva prava zadržana • Mitrovdanska 25 • 11041 Beograd, Srbija • Tel: +381 11 396 02 26 • Tel/fax: +381 11/396 01 93 • e-mail: meb@monteremit.com • web: monteremit.com

Beograd,

27.01.2018. godine