Vizija

Preduzeće MONTER EMIT BEOGRAD osnovano je 28. oktobra 1992. godine, kao preduzeće u privatnoj svojini. Od osnivanja do danas uspešno poslujemo i stalno unapređujemo sopstvene mogućnosti.

Bavimo se pružanjem usluga inženjeringa, projektovanja i izvođenja radova, uglavnom u oblasti termotehnike, termoenergetike, hidrotehnike i građevinarstva. Uspešno poslujemo tri decenije. Sa uspehom smo završili veliki broj poslova na značajnim objektima i tako postali ugledno preduzeće na tržištu u oblasti delovanja.

Svoje poslovanje zasnivamo na ispunjenju visokog nivoa kvaliteta u poslu, ispunjenju zahteva merodavnih standarda i propisa, sposobnim i stručnim zaposlenima, ispunjenju zahteva naručilaca i ostalih poslovnih partnera i saradnika.

Uspešno završeni poslovi, zadovoljni naručioci i korisnici naših usluga daju najbolje preporuke za nastavak poslovne saradnje i dobijanje novih poslova. Prepoznati na tržištu, kao siguran i pouzdan partner, uspešno sarađujemo sa domaćim i stranim partnerima na realizaciji složenih projekata.

Strateško opredeljenje preduzeća je povećanje vrste i obima usluga na tržištu, odnosno stalni rast i razvoj.

MISIJA

MONTER EMIT BEOGRAD svoje postojanje zasniva na pružanju kvalitetnih usluga inženjeringa, projektovanja i izvođenja radova u oblasti termotehnike, termoenergetike, hidrotehnike, procesne tehnike i građevinarstva tako da korisnici uvek mogu računati na nas kao sigurnog i pouzdanog partnera.

Svoj rad zasnivamo na poštovanju zakonskih propisa Republike Srbije i primeni važećih nacionalnih i međunarodnih standarda i pravila struke, uz nastojanje da kroz dobru organizovanost ostvarimo i dobre poslovne rezultate.

Da bi ostvarili planirane rezultate nastojimo da obezbedimo uslove za potpunu uključenost i posvećenost svih naših zaposlenih.

Sa kooperantima i isporučiocima gradimo partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo.

Zaposleni